Archívum:
banner

Játékváros

logo

Kedves Szülők, kedves Gyerekek!

Ismét egy egyedülálló lehetőséget kínálunk a nyáron Hetedhét játékvárosban, amelyet az idén harmadszor szervezünk meg Gyulán.
Egy játékvárosban minden van, ami egy igazi városban, csak kicsiben. Több mint 30 munkahelyen próbálhatod ki magad: lehetsz bankár, pincér, postás, bíró, készíthetsz ékszereket, edényeket, fegyvereket, szőhetsz, főzhetsz, süthetsz, bepillanthatsz a valós életbe, közelebbről ismerkedhetsz a felnőttek világával. Kipróbálhatod, milyen is a "felnőtt élet" szülők nélkül, hisz a játékváros "szülőmentes övezet". A szülők és más érdeklődők látogatóként, idegenvezetővel ismerhetik meg városodat, ahol a munkádat megbecsülik és megfizetik (játékpénzzel), amit finomságokra és egyéb hasznos dolgokra is költhetsz.
A játékváros alapötlete testvérvárosunkból, Ditzingenből származik, ahonnan most is érkeznek hozzánk segítők, így lehetőség van a német és az angol nyelv gyakorlására is.
Az idei Hetedhét játékváros 2011. július 4-étől 15-éig kerül megrendezésre az előző évekhez hasonlóan a Gyulai Alapfokú Közoktatási Intézmény 5. Sz. Általános Iskola területén. Ebben az évben a játékváros témája a vadnyugat lesz.
Várunk minden olyan 8 – 12 éves gyermeket, aki kedveli a kalandokat, és szeretné magát sok területen kipróbálni.
A játékvárosról tájékoztatót tartunk a szülőknek 2011. április 14-én 17.00 órakor a Gyulai Alapfokú Közoktatási Intézmény 5. Sz. Általános Iskolájában, ekkor osztjuk ki a jelentkezési lapokat is.
A részvételi díj: 20000 Ft, amely három részletben is fizethető.
Jelentkezni 2011. május 12-én 15.00 órától 18.00 óráig lehet a Gyulai Alapfokú Intézmény Művészeti Iskolájában (Gyula, Eötvös u. 14. ). Az idén 170 gyermeket tudunk fogadni. A jelentkezés az első részlet befizetésével és a kitöltött jelentkezési lap leadásával érkezési sorrendben történik.

Bővebb információ a megadott számon kérhető: 20/388-57-81

A játékváros szervezői

 

A felhívás szövege PDF formátumban: Letöltés

A szülői levél letölthető PDF formátumban: Letöltés

A menütervezet letölthető PDF formátumban: Letöltés