Jelentkezési folyamat

A jelentkezést kizárólag a főoldalon a regisztráció gomb megnyomása után megjelenő felületen tudja leadni 2020. február 05-én 10:00 órától február 08 24:00-ig!

A kitöltéshez kérem, készítse elő a gyermek és a szülők adatait (TAJ-Szám, születési dátum, lakcím, email-cím, telefonszám).

A kitöltés után az ön által megadott email címre érkezik meg a véglegesített jelentkezési lap 2020. 02. 13-ig az esti órákban, ezért kérjük, olyan elektronikus címet adjon meg, amit rendszeresen használ. Az így megkapott jelentkezési lapot kérjük kinyomtatni és aláírni a szülőnek vagy gondviselőnek!  Amennyiben nincs lehetősége nyomtatni itt az ifjúsági központban is kinyomtatható a regisztrációs lap. Csak az aláírt, hozzánk személyesen vagy postai úton eljutatott jelentkezési lapot tudjuk elfogadni!

A kinyomtatott és aláírt jelentkezési lapot 2020. február 19-én (szerda) 10:00 – 18:00-ig a regisztrációs díj befizetésekor kell leadni a Gyulai Ifjúsági Központban (Kossuth Lajos utca 19.) Továbbá szükséges a gyermek diákigazolványáról mindkét oldalról egy-egy másolatot is leadni számunkra. A tábor teljes összege 45.000Ft/fő mely tartalmazza a 10.000Ft regisztrációs díjat is.

A kinyomtatott, aláírt jelentkezési lap leadása, a diákigazolványról készült másolat leadása, és a regisztrációs díj befizetése után válik a gyermek regisztrációja véglegessé a 2020. évi Hetedhét Játékvárosba.