Jelentkezési folyamat

A jelentkezést kizárólag a főoldalon a regisztráció gomb megnyomása után megjelenő felületen tudja leadni 2019. február 6-án 10:00 órától február 9-ig 16:00 óráig!

A kitöltéshez kérem, készítse elő a gyermek és a szülők adatait (TAJ-Szám, születési dátum, lakcím, email-cím, telefonszám).

A kitöltés után az ön által megadott email címre érkezik meg a véglegesített jelentkezési lap 2019. 02. 14-ig az esti órákban, ezért kérjük, olyan elektronikus címet adjon meg, amit rendszeresen használ. Az így megkapott jelentkezési lapot kérjük kinyomtatni és aláírni a szülőnek vagy gondviselőnek!  Csak az aláírt, hozzánk személyesen vagy postai úton eljutatott jelentkezési lapot tudjuk elfogadni!

A kinyomtatott és aláírt jelentkezési lapot 2019. február 20-án a regisztrációs díj befizetésekor kell leadni! Továbbá szükséges a gyermek diákigazolványa mindkét oldaláról egy másolatot is leadni számunkra. A tábor teljes összege 40.000Ft/fő mely tartalmazza a 10.000Ft regisztrációs díjat is.

A kinyomtatott, aláírt jelentkezési lap leadása, a diákigazolványról készült másolat leadása, és a regisztrációs díj befizetése után válik a gyermek regisztrációja véglegessé a 2019. évi Hetedhét Játékvárosba.