Alapinformációk

Várunk minden olyan 8-12 éves gyermeket, aki 2020 június 1-ig betöltötte a 8. életévét és az első osztályt is befejezte valamint, még nem töltötte be a 13. életévét.

– A tábor teljes összege: 45.000.-Ft/fő, amely tartalmazza a teljes program ideje alatt az étkezést, illetve a programok, foglalkozások anyag és eszközköltségeit is.

– A játékvárosban korlátozott számban áll módunkban felvenni a nem gyulai lakcímmel rendelkező jelentkezőket. Ezt a regisztrációs lap leadáskor vizsgáljuk.

-Jelentkezni kizárólag online lehet február 05. 10:00-tól február 08 éjfélig.

– A jelentkezési lap leadására és a regisztrációs díj befizetésére (melynek összege: 10.000 Ft/fő) 2020. február 19. (szerda) 10:00 – 18:00 lesz lehetőség a Gyulai Ifjúsági Központban. (Gyula, Kossuth Lajos utca 19.)

– Ha utalják a gyermek regisztrációs díját, a jelentkezési lapot ez esetben is kérjük leadni február 19-én, a fenti címen és időpontban.

– Lehetőség van az első befizetés alkalmával a teljes összeg befizetésére is.

– 2020. április 1 után a regisztrációs díjat (10.000Ft-ot) egyesületünknek nem áll módjában visszafizetni, amennyiben a jelentkezést visszamondják.

– Csak a szervezetünknél személyesen befizetett, vagy az egyesületünk által megadott bankszámlájára átutalt összegekért tudunk felelősséget vállalni.

– A további részleteket természetesen más családtag, barát vagy szomszéd is befizetheti.

– A Hetedhét Játékváros időtartama két hét (egyhetes jelentkezést nem áll módunkban elfogadni)!

– Amennyiben gyermeke bármilyen étel-, vagy egyéb allergiával, vagy betegséggel rendelkezik, kérjük azt a jelentkezési lapon tüntessék fel! Az érzékenység, allergia és a betegségek nem kizáró okok a Hetedhét Játékvárosban való részvételtől.- Az ételallergiás gyermekek részére a bisztróban, sütödében és a menzán is csak a külön nekik készített ételeket és italokat fogjuk kiadni.

Bővebb információ kérhető:

66/361-232 (Gyulai Ifjúsági Központ 5700 Gyula, Kossuth Lajos utca 19.)

06 20/388-57-81 (Mi egy Másért Közhasznú Egyesület)

info@miegymasert.hu