Kezdőlap

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in require_once() (line 330 of /jail/home/www.hetedhetvaros.hu/gyula/old/2013/includes/module.inc).
  • Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in require_once() (line 330 of /jail/home/www.hetedhetvaros.hu/gyula/old/2013/includes/module.inc).
  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated include_once() függvényben (/jail/home/www.hetedhetvaros.hu/gyula/old/2013/themes/engines/phptemplate/phptemplate.engine 14 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/jail/home/www.hetedhetvaros.hu/gyula/old/2013/includes/common.inc 394 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/jail/home/www.hetedhetvaros.hu/gyula/old/2013/includes/menu.inc 569 sor).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int element_children() függvényben (/jail/home/www.hetedhetvaros.hu/gyula/old/2013/includes/common.inc 6393 sor).

 

 





Szertettel üdvözlünk a Hetedhét Játékváros honalapján! 


Örülünk, hogy ellátogattál honlapunkra!

A Hetedhét Játékváros 2009 nyarán került megrendezésre első alkalommal Gyulán – német minta alapján – a játékvárost a gyermekek irányítják és működtetik a mindennapokban fiatalok és felnőtt segítőkkel közösen.

 A játékvárosban a résztvevő gyermekek kipróbálhatják milyen is a „felnőtt élet”, amelyre oly nagyon várnak, s amelyet kevéssé ismernek.

A „munkájukért” tisztes fizetés jár Gyuróban (játékpénzben), amit kedvük szerint ételre-italra, ínyencségekre, a műhelyekben készített árukra és szabadidős programokra költhetnek. A problémáikat maguknak kell megoldaniuk (persze a segítőkkel együtt), hiszen Hetedhét-város „szülőmentes övezet”, a szülők és más látogatók csak „idegenvezetőkkel” tekinthetik meg a várost.
A játékvárosban nem titkolt célunk a gyermekek önállóságra nevelése, kommunikációs-kapcsolatépítő-, és problémamegoldó képességeinek fejlesztése, munkára nevelése (hogy örömüket leljék a munkában, kézműves termékeket készítsenek, a munkájukért kapott bérből gazdálkodjanak stb.). Szeretnénk, ha megismernék a pénz értékét, meg tanulnának bánni vele. Fontosnak tartjuk, hogy fejlődjön a kreativitásuk, s szeretnénk, ha megtapasztalnák, hogy mennyi érdekes és hasznos dologgal tölthetik el a szabadidejüket.


Az idei évben a Játékváros témájául Egyiptomot választottuk meg kívánjuk mutatni a rég kor szokásait, kultúráját, isteneiket és mindennapi életüket is. A 10nap során új élményekkel és barátokkal lehetnek gazdagabbak a résztvevők.